BEMER THERAPIE PRESENTATIE BUNNIK

Stel dat u tijdens het slapen 80% van uw fysieke klachten kunt afbouwen, met meer energie wakker word en al u organen extra kunt ondersteunen.

Zou u dat dan doen?

U bent van harte welkom op de presentatie elke 4e zondag van de maand om 14.00 in het Postillion Hotel in Bunnik. Deze presentatie kost normaal gesproken €10 per persoon. Indien u zich aanmeld bij Eye for Beauty bent u welkom om GRATIS deel te nemen aan deze presentatie.

BEMER FYSISCHE VASCULARIE THERAPIE – Fysische vasculaire therapie van BEMER verbetert de microcirculatie en stimuleert de doorbloeding van zelfs de kleinste bloedvaten. Een betere doorbloeding verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en heeft een gunstig effect op het zelf genezend vermogen van het lichaam. Goed voor o.a.: Artrose, hernia, rugpijn, diabetes, vermoeidheidsklachten, etalagebenen, polyneuropathie, gescheurde banden, botbreuken, verrekkingen, reuma, slaapstoornissen, stress, wondgenezing, verkoudheid, preventief en voor betere prestaties. In de bijlage vind u een nieuwsbericht uit “het parool” over deze therapie.