Medcos IPL

Ongewenste haargroei: Pijnloos en veilig ontharen!

De MedCos® IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een lichte prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren.

Het is aan te raden om na de behandeling 4 dagen lang een paar keer per dag Zilvergel op het behandelde gebied aan te brengen. Tevens is het zeer belangrijk dat u dagelijks gebruik maakt van een Sunblock.

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 4 tot 12 weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om de haarfollikels definitief uit te schakelen. Een kuur van gemiddeld 8 behandelingen is nodig voor een goed eindresultaat. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar tenminste één onderhoudsbehandeling.

Een realistisch verwachtingspatroon in de voorlichting naar cliënten voorkomt teleurstellingen achteraf en is de basis voor tevreden IPL cliënten: MedCos® IPL is in haar cliëntenvoorlichting, reclame uitingen en promotie altijd zeer behoudend met het gemiddeld aantal (8-10) noodzakelijke IPL behandelingen voor een succesvolle ontharingskuur.

Beharing op het gelaat wordt veelal vergoedt door uw zorgverzekeraar indien u aanvullend verzekerd bent.

Klik op de foto om te vergroten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.