Het team van Eye for Beauty

For you – for life – for energy

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Ons team bestaat uit twee specialisten.

JANETTA HASSING
JANETTA HASSINGHuidspecialist
In 1996 heb ik Eye for Beauty opgericht met het doel om mensen bewust te maken van het belang van goede huidverzorging. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in het vak als schoonheidsspecialist, orthomoleculair huidspecialist, cryolipolyse-expert en ontharingsspecialist. Om de klanten altijd de beste service te bieden volg ik maandelijks cursussen en trainingen van verschillende organisaties. Tevens ben ik BEMER fysische vasculaire vaattherapeute en SKINMASTER. Dit houdt in dat ik mij gespecialiseerd heb in de totale mens en hierdoor een geheel compleet advies kan geven. Ik ben STIVAS gediplomeerd en lid van de ANBOS.
LAURA VISSER
LAURA VISSER Huidtherapeut
Na het behalen van mijn schoonheidsspecialiste en pedicure diploma in 2011, wist ik dat ik meer uitdaging zocht in mijn werk. Toen ben ik begonnen met de studie Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool en ben ik in Juli 2016 afgestudeerd. Ik heb altijd affiniteit gehad voor de huid en dit was al te merken op zeer jonge leeftijd. Het startte met het onderzoeken van de huid van mijn jongere zusjes, maar inmiddels weet ik dat de huid een zeer gecompliceerd orgaan is waar met precisie mee om moet worden gegaan. Er wordt in overleg en samen met de klant gewerkt, waardoor op de meest effectieve en efficiënte manier de ongewenste haren worden bestreden. Als huidtherapeut ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en beschik ik over een BIG registratie. Daarnaast volg ik regelmatig bij- en nascholing om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling binnen en buiten het vak. Medische kwalificatie code AGB 90102599

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Wij kunnen u nog zo veel vertellen, maar de ervaringen van onze klanten spreken wellicht voor zich, maar zijn onze beste reclame.

Maak direct een afspraak

U kunt direct een afspraak maken 0172 – 600021 of Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op.