Cryolipolyse – reduceer lokaal vet 2017-08-28T08:52:25+00:00

Cryolipolyse – reduceer lokaal vet

De Body-Wizard is een doorgeëvolueerd medisch-cosmetisch apparaat dat met permanent resultaat  vetcellen vernietigt. Het principe van Cryolipolyse is gebaseerd op het gecontroleerd koelen van de huid met als doel een lokale vetreductie te verkrijgen en de lichaamscontouren te hervormen zonder schade aan de overlappende huid. De procedure is beschreven als een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie.

Door de vacuüm zuigfunctie op de behandelkop wordt  het onderhuidse vetweefsel op de gewenste locatie zeer gericht gekoeld met behulp van de selectieve cryotechnologie.
Vetcellen in het onderhuidse vetweefsel zijn vooral cellen die rijk zijn aan verzadigde vetzuren en zijn om die reden zeer gevoelig voor blootstelling aan koude. Anderzijds zijn de omliggende elementen zoals bloedvaten, perifere zenuwbanen, melanocyten, fibrocyten of vetarme cellen veel minder gevoelig voor blootstelling aan koude. Deze koudegevoelige eigenschappen van vetcellen resulteren onvermijdelijk in de definitieve eliminatie van vetcellen zonder schade aan de omliggende weefsels.
Klik op de foto om deze te vergroten.

Nieuw bij Eye for Beauty

De allernieuwste CRYOLIPOLYSE Body-Wizard! 

Deze verbeterde techniek zorgt ervoor dat u vetcellen verliest en sneller in shape bent.

Verschillen tussen de nieuwe en de oude techniek!

 Maak gebruik van onze speciale openingsactie en neem contact met ons op!