LavieSage (nutricosmetics)2017-09-30T07:51:11+00:00

LavieSage

Doe mee aan de “Cleanse & Revitalise Challenge 2017” van 4 tot en met 14 oktober.

Voor onze klanten organiseren wij de Cleanse & Revitalise Challenge. Dit is een eenvoudig te volgen programma waarmee u uw lichaam in slecht 11 dagen weer in balans brengt en ervoor zorgt dat u lichaam de bouwstoffen uit uw voeding weer goed, snel en doeltreffend kan opnemen. Met de Cleanse & Revitalise krijgt u weer energie, u voelt zich beter en kunt u meer van het leven genieten.

Vanuit ons en LavieSage wordt u persoonlijk begeleidt. Hieronder vallen dagelijkse tips via de LavieSage Facebook pagina waarvoor u een speciale uitnodiging krijgt. Ook op de website van LavieSage kunt u al uw vragen kwijt op de Frequent Asked Questions pagina.

U kunt zich aanmelden door ons te bellen of mailen. Ook voor meer informatie zijn wij bereikbaar op onderstaand nummer en email.

Wees er snel bij er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Klik op deze link voor de informatie video:
http://laviesage.nl/…/Cleanse-and-Revitalise-Challenge-2017…

Telefoonummer: 0172- 600021
Email: info@eyeforbeauty.nl

 

LavieSage

De term Nutricosmetics refereert aan nutritionele voedingssupplementen die de huid in functie en kwaliteit kunnen ondersteunen. Ze kunnen de structuur verfijnen en de stevigheid vergroten, daarnaast ondersteunen bij behandelingen van de schoonheidsspecialist, vooral bij huidverbetering.

Eye for Beauty heeft een zeer volledig assortiment aan nutricosmetics, aangetoond effectief, die bij consequent gebruik een krachtig anti-aging effect hebben op de huid maar ook op de algehele gezondheid. Kijk op de productpagina’s voor de diverse producten die ook uw huid kunnen ondersteunen.

In de video hieronder is te zien hoe belangrijk voeding voor uw huid is en wat deze producten voor u kunnen doen.

  

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.